Új Jelszó Kérése
Hírlevél
Termékajánló
Termék Részletek

Gehvital - Gördülő cipő 38 méret

-47%
Gehvital - Gördülő cipő 38 méret
14 990 Ft
Akció: 7 990 Ft7990
Kezdete: 2014.12.29   A készlet erejéig!
A termék nincs raktáron!
Próbálkozzon később!
A gördülő cipő kifejezés mára elfogadott fogalommá vált. Segítünk kicsit kiigazodni e szó jelentésében és a cipők közötti döntésben, amennyiben szeretnének jobb testtartással járni, ezáltal több levegőt kapni, kellemesebben működő belső szervekkel élni és porcaik, ízületeik, izmaik életét is könnyebbé tenni. Ezekben biztosan segít a gördülő cipő.
  • A gördülő talpú cipő kifejezés az előre mutató lépéstechnikát jelenti, azaz nem lecsapódó első és hátsó talppárnákat használunk, hanem egy folyamatos, kényelmes gördüléssel jutunk előre.

    Elsőre ez szokatlan, de a mezítlábas járáshoz, ami a legközelebb áll a emberi fejlődési szakaszunkhoz, a legmegfelelőbb járásmód.

    A kicsit hajlított, csúszásgátlós talpfelület szinte helyettünk jár, ezt el kell sajátítanunk, első napokban pár óra hordási idővel.

    Később a napi rutint segítve társunkká válik a gördülő talpú cipő, benne az antibakteriális talpbélés, ami a lábbetegségek gátlója, a légkamra és a mikrorezgés elnyerő réteg is mind-mind kényelmünket szolgálja.
  • Cikkszám
    440
Webáruház készítés