Új Jelszó Kérése
Hírlevél
Termékajánló
Termék Részletek


Hold a szobában - Határtalan élmény

-54%
Hold a szobában - Határtalan élmény
  • Hold a szobában - Határtalan élmény
  • Hold a szobában - Határtalan élmény
  • Hold a szobában - Határtalan élmény
  • Hold a szobában - Határtalan élmény
12 990 Ft
Akció: 5 990 Ft5990
Kezdete: 2016.09.10   A készlet erejéig!

Hold a szobában - Határtalan élmény

 

 

A hold pozitív hatása az emberi szervezetre:

Földünk körüli keringése közben, amely huszonnyolc napig tart, a Naphoz és a Földhöz viszonyított helyzete szerint a Hold négy fázison megy keresztül.
Ez a négy fázis az újhold, a növekvő hold, holdtölte és fogyó hold. Újholdkor a természetben, így az emberben is erősödnek az energiák, ezért alkalmas méregtelenítésre vagy rossz szokások leküzdésére. A növekvő hold jegye a belélegzéssel, a felvétellel és a növekedéssel van kapcsolatban. Ilyenkor nem érdemes fogyókúrába kezdeni, mert szervezetünk inkább az erősítésre, a felvételre vált fogékonnyá, de az öngyógyító erők ilyenkor erősek. A holdtöltekor érjük el a felvevőképességünk csúcsát, de szervezetünk gyakran reagál idegességgel erre az időszakra, a sebek ilyenkor erősebben és hosszabban véreznek. A fogyó hold megszabadít minket a kétségektől, hiszen ha a növekvő hold a belégzés szakasza, akkor ez a kilégzésé. Szervezetünk csúcsformában van, nagy testi és szellemi teljesítményre vagyunk képesek.
(Természetesen a „hold pozitív hatásáról” leírtak az igazi holdra jellemzőek, a Hold Lámpa csak felidézheti a valódi hold tulajdonságait).

 

Ez a különleges lámpa a szoba "fénye" lesz. Automatikusan illetve manuálisan vetíti ki a hold 12 fázisát és bármelyik fázis fixálható.
Kitűnően alkalmas gyermekszobába, hálószobába, de akár a nappaliban is kellemes hangulatot varázsol.

 

28 cm-es átmérőjű, távirányítóval vezérelhető Holdat formáló falra szerelhető lámpa.

A Hold állásának megfelelően távirányítóval változtatható fénye,

és időzített kikapcsolás is beállítható.

  • Cikkszám
    4500b
Webáruház készítés