Új Jelszó Kérése
Hírlevél
Termékajánló
Termék Részletek

Hydro Mousse - Álomszép pázsit az Ön otthonában is!

-50%
ÚJ
Hydro Mousse - Álomszép pázsit az Ön otthonában is!
 • Hydro Mousse - Álomszép pázsit az Ön otthonában is!
 • Hydro Mousse - Álomszép pázsit az Ön otthonában is!
 • Hydro Mousse - Álomszép pázsit az Ön otthonában is!
9 990 Ft
Akció: 4 990 Ft4990
Kezdete: 2016.11.14   A készlet erejéig!

Hydro Mousse - Álomszép pázsit az Ön otthonában is!

 

 

Álomszép füves kertet szeretne, de csak kopár, barna talajfelszín, kitaposott fűnyom látszik az állandó járkálástól, és árnyékos, csupasz foltok virítanak a kert végében? Elege van abból, hogy irigykedve kell néznie szomszédai zöldelő gyepét?

Bemutatjuk a páratlan Hydro Mousse készletet, amely forradalmat hoz a gyepesítés! A Hydro Mousse-t hosszú évek mezőgazdasági tapasztalatait felhasználva fejlesztették ki, hogy megfelelő összetétele optimális hatást fejthessen ki.


Környezetbarát Hydro Mousse formulával!
A nagyszerű, környezetbarát Hydro Mousse formula fellazítja a talajt, a víz és az ásványi anyagok azonnal beivódnak, míg a fűmag a talajba ül. Használatával a száraz és kopár foltok szinte pillanatok alatt eltűnhetnek, végre olyan csodás fű nőhet kertjében, amelyről mindig is álmodott!

Spray and Stay technológia

A hydro mousse Ötletes ‘Spray and Stay’ megoldása révén a fűmag a talajhoz kötődik, és dús pázsitot hajthat. Így rekordidőn belül képes lehet füvesíteni – mindezt hihetetlenül kedvező áron, így időt és pénzt takaríthat meg!

 

 

Nagyobb felületekre vagy a kisebb kopár foltokra is

Eddig lehetetlen küldetésnek tűnt, hogy árnyékban kihajtson a fű? A Hydro Mousse-nak meg se kottyan! A kimerült és letaposott szigetek egy csapásra felfrissülhetnek, és máris megindulhat a fűgyarapodás. A nagyobb felületek füvesítése is olyan könnyen mehet, akár a kertöntözés.

 

Használata pofonegyszerű!

Csatlakoztassa bármely hagyományos kerti locsolóra! Állítsa be a Hydro Mousse-t, és vezesse arra a helyre a sugarat, ahol csodásan szép füvet szeretne! És kész! A Hydro Mousse önmagát keveri fel, és egyenletesen adagolja a fűmagot!

 

Grátisz fűmag és tápoldat!
Figyelem! Amennyiben most megrendeli a páratlan Hydro Mousse készletet, 10 m2 füvesítéshez elegendő német minőségű - prémium fűmagot, valamint Hydro Mousse- tápoldatot kap tőlünk - grátisz – azaz teljesen ingyen!

 • A csomag tartalma:

  1 x Hydro Mousse Permetező (permetezőfej plusz tartály)
  1 x Csatlakozófej (hagyományos kertislaghoz) GRÁTISZ!
  1 x Hydro Mousse Tápoldat (a megnövelt mennyiség 5 m2 helyett 10 m2 füvestéshez elég, súlya: 20 g) GRÁTISZ!
  1 x Hydro Mousse Fűmag (a megnövelt mennyiség 5 m2 helyett 10 m2füvestéshez elég, súlya: 250 g) GRÁTISZ!
 • Cikkszám
  br2700
  Státusz
  ÚJ    
Webáruház készítés