Új jelszó kérése
Kategóriák
Termék részletek


Kézi tésztakészítő - a remek étkekért

-40%
Kézi tésztakészítő - a remek étkekért
  • Kézi tésztakészítő - a remek étkekért
9 990 Ft
Akció: 5 990 Ft
Kezdete: 2018.10.18   A készlet erejéig!
Nincs raktáron!

A házitészta összehasonlíthatatlanul finomabb, mint az ipari száraztészta.

 További előnye, hogy garantáltan nem kerül bele károsanyag , tartósítószer, és az ára is kedvezőbb. A piacokon ma is kapni pl. házi levestésztát, amelyet általában idősebb asszonyok készítenek otthon. A klasszikus nyújtás gyúródeszkán nyújtófával kör alakra történt, így minden irányban nyújtódott a tészta. Ez a módszer azonban idő- és munkaigényes volt. Ezzel, a tésztakészítő-géppel, mindez nem nagy munka , a tészta pillanatok alatt kinyújtható.

A mindenirányú nyújtást úgy lehet megoldani, hogy az egyszer áthajtott tésztát 2-3-ba hajtjuk, 90 fokkal elfordítjuk, és így engedjük át újra a nyújtógépen. Ezt a műveletet 3-szor megcsinálva, elkezdhetjük csökkenteni a vastagságot, és mostmár hajtogatás nélkül engedjük át az egyre kisebbre állított gépen a tésztát 3-4-szer.

  • Széles tésztát, rétes tésztát, szélesmetéltet, cérnametéltet tudsz vele pillanatok alatt készíteni. Mindig annyit készíts belőle, amennyit elfogyaszt a család, így mindig friss tészta kerül az asztalra, de ami megmarad, le lehet fagyasztani, és meg is lehet szárítani,.
  • Cikkszám
    1009
Webáruház készítés