Új jelszó kérése
Kategóriák
Termék részletek


FUNKCIONÁLIS HEVEDER CROSS TRAININGHEZ

-73%
FUNKCIONÁLIS HEVEDER CROSS TRAININGHEZ
 • FUNKCIONÁLIS HEVEDER CROSS TRAININGHEZ
14 990 Ft
Akció: 3 990 Ft
Kezdete: 2018.03.02   A készlet erejéig!
Nincs raktáron!

FUNKCIONÁLIS HEVEDER CROSS TRAININGHEZ

 

Te is azok közé tartozol, akik fogyni szeretnének?  Vagy a testsúlyod ideális a számodra, de nem érzed jól magad, mert nem elég feszes a tested? Szeretnél izmos lenni, de nem akarod túlzásba vinni?   Esetleg eleged van a bonyolult fitnesztermi gépekből, vagy időd sincs a termeket  látogatni? Szeretnél a saját testsúlyoddal edzeni? Akkor nagyon jó helyen jársz, most bemutatom neked azt a sportot, amellyel elérheted a céljaidat, nőknek és férfiaknak is egyaránt ajánlott. 


A legjobb kifejezés rá: hordozható fitness terem.

Az USA vezető fitness-szakemberei az utóbbi évek legnagyobb alakításának tartják.

Kortól, nemtől függetlenül az aktuális fittségi szinthez megfelelően tudsz vele edzeni. Ha nagyon kevés időd van a testedzésre, de mégis szeretnéd elérni a kitűzött célodat (fogyni, erősödni szeretnél, esetleg az állóképességedet szeretnéd növelni), akkor a Suspension Trainer® a legjobb választás számodra.


Hihetetlen, hogy akár 25-30 perc alatt is hatékonyan meg tudod mozgatni az egész tested. Az edzés elején és a végén ne felejts el nyújtani!

Mint tudjuk, az edzések végén nagyon fontos az izmok nyújtása. a kötél erre is tökéletesen alkalmas.

A hordozható és könnyen felszerelhető tréningeszköz növeli a sportolók fizikális teljesítményét. Növeli az erőt és fejleszti egyensúlyérzéket. Fejleszti az izmok robbanékonyságát, a koordinációt. Csökkenti a sérülések valószínűségét.

Az alapgyakorlatok sportáganként folyamatosan fejleszthetők.

Nincs olyan sportág, ahol ne lenne szükség erős, funkcionális izomzatra, kitűnő koordinációra. A  Suspension Trainer az amerikai erőnléti edzők által legjobbnak tartott fejlesztő eszköz. • A kötél bárhol, bármilyen fittségi szinten, és bármilyen fittségi célhoz alkalmazható. Egyetlen óra alatt, a teljes test egyszerűen és hatékonyan átmozgatható. Nagyon rövid időn belül feszes, izmos testet tudsz kialakítani. A  kötelet otthon is tudod használni, előtte viszont mindenképpen menj el egy-két edzésre, hogy pontosan tudja a feladatok végezni, és ne károsítsad az ízületeidet.


  A  SuspensionTrainer a funkcionális edzés egyik alapeszköze, amely nem egy izomcsoportot, hanem a teljes testet edzi.
  A SuspensionTrainer egy könnyen hordozható heveder-rendszer, mely mobil edzőteremként használható. Az eszközt RandyHetrick fejlesztette ki az amerikai haditengerészet elit alakulatánál, az ezredforduló körüli években.A katonák kikötőkben, raktárakban, hajókon és tengeralattjárók belsejében keresték a lehetőségét annak, hogy folyamatosan csúcsformában legyenek.

  Később a koncepció megjelent a katonaságon kívül, a sport minden területén, mint például az élsportolók edzéstervében. Az atlétikásoktól kezdve a golfosokon át a kontaktharcokat vívó sportolók edzésrendszerükben jól bevált eszköz és módszer.  Hogyan használják a hevedert?

  A felfüggesztéses edzés jellemzője, hogy a felhasználó kezét vagy lábát egy felfüggesztési pont tartja, miközben a másik végtaggal a talajon támaszkodik. Ellenállásként a saját testsúlyt használja, 40-60 százalékos szögben rádőlnek a hevederre, és így végeznek toló-húzó mozdulatokat. Ezáltal gyakorlatok százainak elvégzését teszi lehetővé. Általában minden feladatot 20-40-es szériában szokták csinálni.


  A Heveder előnyei és hátrányai

  Javítja az állóképességet,
  a koordinációt
  segíti a hajlékonyságot
  fejleszti a core (törzstartó) izmok stabilitását
  a testtartást is javítja
  feszesíti a tested
  szálkás izmok elérését is lehetővé teszi

  A heveder hátrányaként két dolgot tudnék mondani:

  Ha a feladatokat nem mutatta meg szakember, akkor az ízületeidet sokkal nagyobb mértékben terheled
  A saját testsúlyos edzés gyakorlatai nem alkalmasak nagy izomtömeg növelésére


  Minden embernek bátran tudom ajánlani ezt a sportot, nagyon könnyen bele lehet jönni, és sokkal hamarabb eléred a kitűzött célodat, mint gondolnád!

 • Cikkszám
  hn3530
Webáruház készítés