Kategóriák
Termék részletek


Probiotikum 7 forte 60 db. kapsz.

Probiotikum 7 forte 60 db. kapsz.
3 100 Ft
Az inulin, természetes vízben oldódó rost, emésztetlenül jut a vastagbélbe. Ez a bélben található hasznos baktériumok kedvelt tápláléka. Nagy mennyiségben közvetlenül a bélbe juttatva elősegíti azok gyors szaporodását. Így gátolható a káros baktériumok aktivitása és elősegíthető az általuk kiválasztott méreganyagok szervezetből való eltávolítása. A kettős szabályozásnak köszönhetően javul a szervezet egészének mikroegyensúlya.

A bélflóra egyensúlyzavara valószínűleg nem egyetlen baktériumtörzs számának megváltozása miatt következik be. Ilyenkor a több törzset is tartalmazó készítmény alkalmazása nagyobb sikerrel jár.

A Probikum 7 Forte kapszula egyszerre tartalmazza a manapság leggyakrabban alkalmazott, a bélflórában is előforduló kedvező tulajdonságú baktériumokat.

7 féle jótékony baktérium és az inulin együttes alkalmazásával két úton haladunk egy cél felé, a kiegyensúlyozott bélflóra irányába. A Probikum alkalmazása javasolt antibiotikus kezelést követően és a bélrendszeri fertőzések után a felborult mikrobiális egyensúly (jótékony és káros baktériumok aránya) helyreállítására.

A terméket újfajta, különleges gyártási technológiával állítják elő, így a rendkívül érzékeny probiotikumok hosszú távon megőrzik jótékony tulajdonságaikat. Ehhez járul hozzá a kettős alufólia csomagolás is. A fejlesztés során fontos szempont volt, hogy a hatóanyagok ellenálljanak az emésztőnedveknek, így a hasznos baktériumok és az inulin károsodás nélkül jussanak a béltraktusba.

Ajánlott adagja: napi 2×1, szükség esetén 2×2 kapszula bőséges folyadékkal lenyelve, reggeli előtt és vacsora után. Hosszabb időn át, akár kúraszerűen is alkalmazható, ügyelve a bőséges folyadék bevitelre.
 • Jótállás
  1 év
  Gyártó
  Super Bazar
  Szállítási idő
  3 munkanap
  Cikkszám
  334
Webáruház készítés