Kategóriák
Termék részletek


Snap n Grip 2 db-os multifunkciós szerszámkészlet

-40%
Snap n Grip 2 db-os multifunkciós szerszámkészlet
 • Snap n Grip 2 db-os multifunkciós szerszámkészlet
 • Snap n Grip 2 db-os multifunkciós szerszámkészlet
 • Snap n Grip 2 db-os multifunkciós szerszámkészlet
4 990 Ft
Akció: 2 990 Ft
Kezdete: 2019.03.12   A készlet erejéig!
Nincs raktáron

Snap n Grip 2 db-os szerszámkészletElőfordult már veled, hogy meg kellett volna húzni, vagy lazítani egy anyacsavart, és minden előkerült a szerszámos fiókból, csak pont az a méret nem?
Fizettél már olyan dologért, amit Te is egyszerűen megjavítottál volna, ha van megfelelő méretű villáskulcsod?

Na ennek mostantól vége!

Mindig akad olyan helyzet amikor szükség van a szerszámos ládára. Akár a lakásban lévő bajok elhárításáról van, szó, akár az autóddal kapcsolatos szerelőmunkáról, egy közös pont mindig van: szerszám kell hozzá.

A Snap univerzális csavarkulcs rengeteg helyzetben kisegít Téged, könnyű a használhatósága, csúszásmentes fogása, bevonata miatt pedig nem kell tartani attól, hogy a munka közben kicsúszna a kezed közül.

 


Mert ugye vehetsz komplett készletet, esetleg megveheted az összes méretet a kulcsokból, csak rengeteg helyet foglal majd, és igazi káoszt fog okozni a szerszámtartóban.
Vehetsz komplett készletet, esetleg megveheted az összes méretet, kulcsokból, de ez több tízezer forintodban lesz, rengeteg helyet foglal majd, és igazi káoszt fog okozni a szerszámtartóban, vagy választhatod, ezt a praktikus, univerzális csavarkulcs készletet, ami mindössze 2 db-ból áll.

Használhatod otthon a háztartásban pl. csövek, csapok megszorítására, szereléshez, polcok összerakásához, bútor szereléshez, meghúzhatod a kerékpárod csavarjait, állíthatod vele a kormányt, ülést, féket. Szerelhetsz vele autót, akkumulátort, motort, fűnyírót, gépeket. Valóban bármit, amit csak szeretnél!Otthonos nélkülözhetetlen terméke, a mindentudó csavarkulcs, vészhelyzet esetére!

 • Tulajdonságok:

  A Snap'n Grip készlet különlegesen kialakított befogófeje három ponton fog, így tökéletesen megbirkózik a különféle alakú, formájú csavarokkal, még akkor is, ha a csavar feje esetleg kopott.
  Teljesen mindegy, hogy amerikai, angol, vagy metrikus szabvány szerinti a csavar!

  Használhatod otthon a háztartásban pl. csövek, csapok megszorítására, szereléshez, polcok összerakásához, bútor szereléshez, meghúzhatod a kerékpárod csavarjait, állíthatod vele a kormányt, ülést, féket.

  Szerelhetsz vele autót, akkumulátort, motort, fűnyírót, gépeket.
  Valóban bármit, amit csak szeretnél!

  A befogófej alkalmazkodik a csavar méretéhez, alakjához, így rengeteg szerszámot, csavarkulcsot kiválthat.
  Nincs szükséged óriási és nehéz szerszámos ládákra, hiszen csupán ezzel a két szerszámmal 9mm - 32mm-ig bármilyen formájú és állapotú csavar meghúzható, illetve kilazítható.

  Egyszerűen tökéletes barkács eszköz, így nem hiányozhat egy valamirevaló háztartásból sem!
 • Cikkszám
  1206
Webáruház készítés