Kategóriák
Termék részletek


Világító Bluetooth Spinner - Szórakozás zenehallgatás közben!

-60%
Világító Bluetooth Spinner - Szórakozás zenehallgatás közben!
  • Világító Bluetooth Spinner - Szórakozás zenehallgatás közben!
  • Világító Bluetooth Spinner - Szórakozás zenehallgatás közben!
4 990 Ft
Akció: 1 990 Ft
Kezdete: 2020.03.25   A készlet erejéig!

Világító Bluetooth Spinner - Szórakozás zenehallgatás közben - Fehér színben!Ha már profi módon pörgeted a Fidget Spinnert, ideje egy magasabb szintre lépni és egy egyedi Spinnerrel trükközni. Már nem csak Spinnered, hanem kedvenc számaidat is pörgetheted játék közben Bluetooth kapcsolatával telefonodról, tabletedről. Forog, világít és zenél egyszerre?

Hát ez nem semmi!


Annak, aki még nem ismerné, a Spinner egy igazán egyszerű szerkezet. Nagyszerűsége pont abban rejlik, hogy rendkívül egyszerű, hiszen csupán egy házból és csapágyakból áll, így szinte lehetetlen véletlenül tönkre tenni ráadásul egy zsebben is kényelmesen elfér, így mindig nálad lehet, hogy játszhass vele amikor csak eszedbe jut. Pörgesd meg és próbáld egyensúlyozni az egyik ujjadon és ha ez már megy, akkor próbáld átdobni a másikra, vagy keress az interneten új trükköket, amelyekkel elkápráztathatod a barátaidat!
A LED LIGHT BLUETOOTH SPINNER egyik különlegessége, hogy a 3 végén színes ledek találhatóak, így sötétben még érdekesebb lesz a játék. Csak pörgesd meg és a fényjáték elképesztő látványt biztosít. A csillag ágaiban elhelyezett LED izzók forgás közben izgalmas színkavalkáddá változnak.

  • Cikkszám
    jejp
Webáruház készítés